Wie wij zijn

Bundel zorg is werkzaam binnen de provincie Noord-Brabant. Bundel zorg levert begeleiding in de gemeente Helmond, de Peelgemeenten (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren), de Dommelvallei (Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son & Breugel) en in de regio Hart van Brabant ( Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg).
Oprichters Arthur Martens en Mark Kreijveld hebben ervaring binnen verschillende grote zorginstellingen en dienstverlenende organisaties. Door jaren gewerkt te hebben in gezinnen en op woongroepen met jongeren met een beperking (LVB, ASS, ADHD) zijn beiden inmiddels specialist op het gebied van gezinsbegeleiding.
Bundel zorg gaat voor zorg vanuit een persoonlijke benadering, ondersteunt door bewezen kennis en kunde. Open en eerlijke communicatie met elkaar draagt bij aan efficiënte zorg en begeleiding.

Wat wij doen

De individuele begeleiding, gezinsbegeleiding en groepsbegeleiding van Bundel zorg is gericht op kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen met een psychische stoornis, ontwikkelingsstoornis, gedragsstoornis en/of een licht verstandelijke beperking.
Hierbij kun je denken aan beperkingen binnen het autisme spectrum, gedragsproblemen of ADHD. We zijn gespecialiseerd in begeleiding bij beperkingen en stoornissen zoals Asperger, PDD-NOS, MCDD, ODD en ADD.
Daarnaast bieden wij ook coachingstrajecten aan, ook voor niet zorggerelateerde organisaties. Wij bieden op persoonlijke wijze een passende uitkomst voor al uw hulpvragen.

Werkwijze

Bij de start van de begeleiding of coaching wordt samen met de cliënt(en) of groep de actuele situatie in kaart gebracht: denk aan factoren als school, hobby, werk, familie, vrienden.
Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid, snel handelen, het benutten van eigen kwaliteiten en een totaalaanpak. Daarnaast hebben we ons omringt met een netwerk van verschillende intern begeleiders van diverse scholen, pedagogen en psychologen.
Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige begeleiding, een persoonlijke benadering en een organisatie die snel handelt? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

Bundelzorg volgt de Zorg in Natura tarieven voor begeleiding zoals vastgesteld in de overeenkomst van gemeentes. Een intakegesprek is vrijblijvend en gratis.
Voor de zorg die betaald wordt uit het persoonsgebonden budget (PGB) geldt een uurtarief van € 55,-.

Wij bieden daarnaast particuliere zorg, tegen hetzelfde uurtarief excl. btw.
Groepen of organisaties kunnen een passende offerte aanvragen, gericht op coaching trajecten.

Contact

Bundel zorg
Rivierensingel 726
5704 NZ Helmond

t 0492 - 389 577
m 06 - 3912 9397
e
 
Contact Helmond: 06-39129397
Contact Peelgemeenten: 06-39129397
Contact Dommelvallei: 06-39129397
Alledrie via 

Contact Hart van Brabant: 06-15504069
En via  
KvK: 64119963
BTW: 855530261B01
IBAN: NL90RABO 0304596574